⁣⁣⁣⁣طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر

به گزارش وبلاگ کرمی، رولت املت اسفناج و پنیر ترکیب بسیار عالی برای داشتن غذای آسان پز و متنوع از پخت تخم مرغ خواهد بودو در کنار آسان پز بودن طعم بسیار ویژه دارد

⁣⁣⁣⁣طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر

وبلاگ کرمی | سرویس آشپزی - خوراکی است که ماده اصلی آن تخم مرغ است. برای تهیه املت در ماهیتابه روغن یا کره می ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم مرغ های همزده شده را به آن اضافه می کنند. گاهی تخم مرغ را در کنار سبزیجات و گوجه فرنگی سرو می کنند و گاهی جهت زیبایی و فانتزی شدن املت، آن را تا می کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می دهند.

سرو جداگانه نیمرو و اسفناج گوجه فرنگی

در اینجا ترکیب املت اسفناج و پنیر را برای شما دوستان عزیز بیان خواهیم کرد که علاوه بر طعم ترکیبی بسیار خوشمزه تخم مرغ، اسفناج و پنیر در کنار یکدیگر؛ رولت املت، تزیینی زیبا برای سفره مهمانی شما خواهد بود.

دستور پخت برای 4 نفر و مدت زمان طبخ، 45 دقیقه می باشد.

مواد لازم جهت تهیه رولت املت اسفناج و پنیر

تخم مرغ4 عدد
شیر کم چرب1 لیوان
اسفناج خرد شده 500 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی2 عدد
پنیر پیتزا رنده شده100 گرم
پیاز1 عدد
نمک، ادویه و فلفلبه میزان کافی
جعفری2 پر
برگ پیازچه2 عدد
فلفل دلمه ایبه میزان کم
قارچ4 عدد

دستور طبخ رولت املت اسفناج و پنیر

  1. ابتدا پیاز و برگ پیازچه را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه مناسب آماده سازی مواد در روغن سرخ نمایید.
  2. گوجه فرنگی را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و آن را تفت دهید.
  3. اسفناج را پس از شستشویی مناسب، خرد کنید و به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی بیافزایید.
  4. در ظرف جداگانه کره را آب کنید و قارچ های و فلفل دلمه ای خرد شده را درون کره تفت دهید (در این مرحله قارچ آب می اندازد اجازه دهید آب آن تبخیر گردد.
  5. قارچ و کره آماده شده را به مواد اولیه اضافه کنید.
  6. شیر را اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و اسفناج ها نیز نرم گردد.
  7. پس از تبخیر کامل آب درون مواد، مواد افزودنی مثل فلفل و نمک و ادویه را در انتها به مواد اضافه و زیر آن را خاموش کنید.
  8. پس از سرد شدن مواد را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
  9. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و نمک و فلفل آن را اضافه نمایید.
  10. کف تابه ای را چرب کنید نیمی از تخم مرغ ها را اضافه نمایید و سطح تخم مرغ را با قاشق صاف کنید سپس مواد را روی تخم مرغ بریزید و بقیه تخم مرغ ها را نیز بر روی مواد اسفناجی خالی کنید.
  11. اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد سپس کل مواد را برگردانید تا هر دو روی تخم مرغ طلایی گردد.
  12. رولت املت اسفناج و پنیر شما آماده سرو است.
  13. جهت تزیین از جعفری استفاده نمایید.

تفت دادن اسفناج و گوجه فرنگی در رولت املت اسفناج و پنیر

رولت املت اسفناج و پنیر با تزیین سبزیجات

نکات مهم در پخت رولت املت اسفناج و پنیر

  • می توانید از گوجه تزیینی استفاده کنید و نیازی به خرد کردن آن نخواهید داشت.
  • افزودن مواد داخل رولت املت کاملا سلیقه ای و به مواد در دسترس شما وابسته می باشد.
  • برای حفظ خاصیت اسفناج بهتر است آن ها را زیاد خرد نکنید.
  • اگر تمایل دارید رولت املت شما خشک نباشد می توانید مواد اسفناجی را آبدار از روی شعله بردارید.
  • میزان پنیر اضافه شده نیز مطابق با نظر شما خواهد بود.
  • برای زیبایی رولت املت خود چند تکه گوجه ورق شده را جدا سرخ کنید و بر روی املت خود بگذارید و آن را سرو نمایید.
  • از انواع جوانه ها نیز برای تزیین نیز می توان استفاده کرد.

رولت املت اسفناج و پنیر با تزیین گوجه و جوانه

رولت املت اسفناج و پنیر خانگی با طعم و ظاهری بی همتا آماده سرو است نوش جانتان.

گروه آشپزی وبلاگ کرمی

منبع: setare.com

به "⁣⁣⁣⁣طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "⁣⁣⁣⁣طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید