چطور برای کمپینگ در جنگل آماده شویم؟ (قسمت اول)

به گزارش وبلاگ کرمی، کمپینگ در جنگل بسیار مجذوب کننده به نظر می رسد، اما برای اینکه اوقات خوشی داشته باشید، باید پیش از سفر، کارهای مقدماتی متعددی را انجام دهید که چندان هم سخت نیستند.

چطور برای کمپینگ در جنگل آماده شویم؟ (قسمت اول)

برای برنامه ریزی یک کمپینگ سرگرم نماینده و پیروز در جنگل، باید کارهای مقدماتی زیادی انجام دهید، از انتخاب مکانی مناسب گرفته تا برنامه ریزی برای برداشتن غذا و جمع آوری وسایل مورداحتیاج. برای چنین سفری باید مرحله به مرحله پیش بروید و فرقی هم نمی نماید که سفری یک شبه یا یک ماجراجویی یک هفته ای مدنظرتان باشد، همه مقدمات را فراهم کنید تا تعطیلاتی آرام بخش و مهیج داشته باشید.

محل کمپینگ را انتخاب کنید

1. انتخاب یک محل کمپینگ رسمی

اگر می خواهید که به امکانات خاصی نظیر سرویس بهداشتی دسترسی داشته باشید، یک محل کمپینگ رسمی انتخاب کنید. در بسیاری از پارک های ملی و محلی، بخش های خاصی برای کمپینگ در نظر گرفته شده است.

به این ترتیب، نه تنها شما می توانید با خودروی خود تا این منطقه بروید و وسایل تان را خالی کنید، بلکه امکانات متعددی مثل سرویس بهداشتی، حمام، میز پیک نیک، گودال آتش، زمین بازی و... نیز برای شما مهیا است. علاوه بر این، افراد دیگری نیز در محل کمپ در کنار شما خواهند بود و می توانید از این راه دوستان جدیدی پیدا کنید، تجربه های مهیجی داشته باشید و از حضورتان در فضای باز لذت ببرید. تقریباً همه محوطه های کمپینگ احتیاج به رزرو جا دارند و باید هزینه مختصری برای ثبت نام پرداخت کنید.

2. داشتن حریم خصوصی بیشتر

بسیاری از پارک ها، نقشه هایی دارند که مکان های رایج برای برپایی چادر را تعیین نموده اند و شما می توانید قبل از مراجعه به محل کمپ اصلی که مجهز به امکانات نیز هست، برای داشتن حریم خصوصی بیشتر از آن ها بهره ببرید. در این صورت، در پی راستای بگردید که بیشتر از یک نصفه روز، وقت شما را نگیرد و یادتان باشد که برای پیاده روی در این راستا باید کل وسایل تان را نیز با خود حمل کنید، پس یک چادر مسافرتی سبک و یک کوله پشتی محکم بردارید. در پی زمین مسطحی بگردید که به آب و هیزم نزدیک باشد؛ علاوه بر این، از راستا پیاده روی فاصله داشته باشد تا عبورومرور دیگران باعث آزارتان نگردد و جایی باشد که از گزند بادهای تند در امان بمانید.

3. آنالیز قوانین

با جست وجوی آنلاین از قوانین محل کمپینگ آگاه شوید. هر محلی قوانین خاص خود را دارد که محدودیت هایی برای همراه داشتن حیوانات گرفته تا دستورالعمل هایی برای ذخیره غذا و دفع زباله را شامل می گردد. در بعضی نقاط فقط در زمان تعیینی می توانید چادر بزنید و باید در ساعت خاصی، آن محل را ترک کنید. به همین علت با کسب اطلاع از این قوانین، خود را از پیش آماده کنید. یادتان باشد که همه این قوانین به منظور تأمین امنیت خودتان گذاشته شده است.

4. رزرو جا

در صورتی که مکان کمپینگ موردنظرتان احتیاج به رزرو جا و ثبت نام دارد، حتماً این کار را انجام دهید. احتمالاً باید هزینه ای را نیز هفته ها یا حتی ماه ها زودتر پرداخت کنید، به خصوص اگر اواسط تابستان یا در تعطیلات آخر هفته را برای کمپینگ انتخاب نموده باشید. پس از انتخاب محل کمپ، تاریخ خاصی را تعیین نموده و اقدام به رزرو جا کنید. تقریباً بیشتر مکان های کمپینگ، وب سایت دارند که می توانید به وسیله آن برای خودتان جا رزرو کنید. اگر سؤتا هم دارید، می توانید قبل از رزروکردن، با تماس تلفنی سؤالات خود را بپرسید.

برنامه ریزی غذا

1. برداشتن غذای کافی

برای مواد غذایی خود برنامه ریزی کنید تا غذای کمتر یا بیشتر از حد احتیاجتان برندارید. تعداد روزهای کمپینگ و تعداد افراد همراه تان را حساب کنید. آیا در محل کمپینگ موردنظرتان، کباب پز وجود دارد؟ اگر این طور نیست، آیا تجهیزات لازم برای طبخ غذا را با خود آورده اید؟ شما با یک ماهی تابه و آتش می توانید غذاهای مختلفی نظیر املت، همبرگر و هات داگ درست کنید؛ هرچند باید بدانید که بسیار از محوطه های کمپینگ اجازه روشن کردن آتش را نمی دهند، به خصوص در فصل تابستان که درختان خشک هستند و احتمال آتش سوزی وجود دارد. چنانچه همراه با دیگران چادر می زنید، وظیفه برنامه ریزی برای غذا را با دیگران تقسیم کنید تا هرکس گوشه ای از کار را بگیرد و در تدارک و پخت وپز مشارکت داشته باشند.

بسته بندی موادغذایی در فویل نیز گزینه خوبی برای کمپینگ به شمار میرود. به عنوان مثال می توانید سوسیس، پیاز، هویج و سیب زمینی خردشده را در فویل بپیچید و برای پخت فقط آن را روی کباب پز قرار دهید. این نوع غذاهای ساده، احتیاج به تمیزکردن و آماده سازی ندارند و با این روش می توانید غذاهای آماده زیادی را برای کمپینگ خود تدارک ببینید. اگر حیوان خانگی تان را نیز با خود می برید، غذای او را از قلم نیاندازید! آن ها نیز به آب و غذا احتیاج دارند. برای وعده صبحانه می توانید تخم مرغ، سیب زمینی، پنکیک، سوسیس و غلات، برای ناهار، انواع ساندویچ، میوه و سبزیجات و برای وعده شام، همبرگر، هات داگ، سوسیس، سالاد ماکارونی و سیب زمینی پخته را همراه خود ببرید.

2. بسته بندی غذاهای با کالری بالا

برای کمپینگ در جنگل، غذاهای دارای کالری بالا را بردارید؛ چراکه اگر می خواهید مدت زمان زیادی را به پیاده روی بپردازید، نمی توانید کوله پشتی خود را با کنسرو، گوشت خام و قوطی های میوه خردشده سنگین کنید. در عوض باید غذاهای خشک بردارید و سپس آن ها با مقداری آب، روی آتش آماده خوردن کنید. میان وعده هایی مانند آجیل را از قلم نیاندازید. کره بادام زمینی و شکلات هم سرشار از کالری هستند که در صورت احتیاج می توانند انرژی بدن شما را تأمین نمایند. صرفاً به خاطر اینکه کوله گردی می کنید، نباید قید میوه را بزنید. مقداری میوه نظیر سیب و پرتقال با خود بردارید و در طول راستا از خوردن آن ها لذت ببرید.

3. آماده کردن غذاها پیش از شروع کمپینگ

قبل از رفتن به کمپینگ، هر مقدار غذا که احتیاج دارید را آماده کنید. غذاهای آماده و خردشده، فضای کمتری از کوله پشتی شما را اشغال می نمایند و در عوض می توانید یخ بیشتری در یخچال خود قرار دهید. غذاهایی مثل سالاد ماکارونی، دیپ ها و غیره را می توانید پیش از سفر آماده کنید.

میوه ها و سبزیجات را از قبل خرد کنید تا هنگام حضورتان در محوطه کمپینگ دیگر احتیاجی به صرف زمان برای این کار نباشد. مواد لازم برای طعم دارکردن غذاها را پیش از سفر مخلوط و آماده کنید تا دیگر لازم نباشد، تمام مواد تشکیل دهنده را همراه خود ببرید. چاشنی ها و ادویه ها را نیز در ظروف بسیار کوچک بسته بندی کنید. روی همه بسته های غذایی، برچسب بزنید و تعیین کنید که کدام وعده را برای ناهار، میان وعده و... قرار داده اید. به این ترتیب، نظم بیشتری به موادغذایی می دهید و از طرف دیگر مطمئن می شوید که غذا کم نمی آورید.

4. قراردادن موادغذایی تازه در یخچال مسافرتی

غذاهای تازه مثل گوشت، میوه و پنیر را در یخچال مسافرتی قرار دهید. اگر می خواهید بیشتر از دو یا سه روز کمپینگ داشته باشید، یک یخچال مسافرتی برای نوشیدنی های خود بردارید. برای وسایلی که امکان نشت آن ها وجود دارد، از ظروف عایق بهره ببرید. غذاهایی که در انتهای سفر به آن ها احتیاج خواهید داشت را در پایین یخچال مسافرتی خود قرار دهید و به همین ترتیب موادغذایی را بر اساس احتیاج خود در یخچال بگذارید. اگر سفرتان پنج روز طول می کشد و می خواهید در شب آخر خود را به همبرگر و استیک مهمان کنید، گوشت را پس از فریزکردن، در یخچال مسافرتی قرار دهید. با این روش، گوشت برای مدت طولانی تری سرد می ماند و می توانید از تازگی و عدم فساد آن مطمئن باشید. سعی کنید از کیسه های یخ یا تکه های بزرگ یخ در یخچال خود بهره ببرید، چراکه دیرتر ذوب می گردد و فضای کمتری را اشغال می نماید. یخ خشک هم می تواند گزینه ای عالی در سفرهای طولانی باشد، هرچند مواظب باشید که با دستان خود آن را لمس نکنید!

5. برداشتن آب یا دستگاه تصفیه آب

برای اینکه آب بدن تان تأمین گردد، حتماً با خود آب یا دستگاه تصفیه آب بردارید. اگر در محوطه کمپینگ اقامت می کنید، احتمالاً می توانید بطری های آب خود را پر کنید. اگر هم این طور نیست یا در طبیعت چادر زده اید، یک دستگاه تصفیه آب قابل حمل بردارید تا بتوانید آب رودخانه، برکه یا جویبارها را به آب آشامیدنی تبدیل کنید. هرچند در بعضی نقاط باید آبی که در دستگاه تصفیه ریخته اید را بجوشانید و بعد میل کنید و در بعضی نقاط هم باید از مواد شیمیایی مثل ید بهره ببرید.

یادتان باشد که همواره می توانید برای خرید بلیط هواپیما با استفاده از موتور جستجوی پرواز وبلاگ کرمی پایین ترین قیمت بلیط ها را از بین فروشنده های معتبر مشاهده نموده و بلیط سفر خود را مقرون به صرفه تر از همه جا تهیه کنید.

منبع: کجارو / wikihow.com

به "چطور برای کمپینگ در جنگل آماده شویم؟ (قسمت اول)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور برای کمپینگ در جنگل آماده شویم؟ (قسمت اول)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید