ترشی فلفل دلمه ای، یک چاشنی خوشمزه و رنگارنگ
به گزارش وبلاگ کرمی، درست مانند طرز تهیه ترشی قارچ ، ترشی فلفل دلمه ای هم انواع مختلف و ترکیبات متنوعی دارد. برای مثال، می توانید شکم فلفل ها را پر کنید یا آن ها را همراه با ذرت یا روغن زیتون به صورت ترشی آماده کنید. به علاوه، با استفاده از فلفل دلمه ای های سبز و قرمز و زرد، می توانید یک ترشی فلفل دلمه ای سه رنگ اشتهابرانگیز داشته باشید و یا اگر طعم های تند و تیز را دوست دارید، اندازه فلفل تند را کمی بیشتر کنید تا یک ترشی فلفل دلمه ای تند تهیه کنید.

به هر حال، این مقاله از وبلاگ کرمی به شرح این دستورهای مختلف می پردازد تا ترشی فلفل دلمه ای دلخواه خود را در منزل تهیه و نوش جان کنید. با ما همراه باشید.
ترشی فلفل دلمه ای | |
زمان آماده سازی | بیش از 8 ساعت |
زمان تهیه | 20 دقیقه |
میزان سختی | میانه |
ترشی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است، اما دقت کنید که مانند انواع فلفل ها، یک ماده آلرژی زا نیز هست که می تواند باعث تحریک پوست گردد. بنابراین پیش از مصرف آن مطمئن شوید که به این ماده غذایی آلرژی ندارید.
مواد لازم برای ترشی فلفل دلمه ای
برای تهیه یک ترشی خوشمزه و خوشرنگ فلفل دلمه ای، مواد زیر را آماده کنید:
میزان مورد احتیاج | مواد لازم |
4 عدد | فلفل دلمه ای رنگی |
2 عدد | هویج میانه |
6 عدد | فلفل تند سبز یا قرمز |
4 حبه | سیر |
3 عدد | برگ بو |
2 لیوان دسته دار فرانسوی | سرکه |
یک قاشق غذاخوری | ادویه ترشی |
به میزان لازم | نمک |
مواد لازم برای ادویه ترشی فلفل دلمه ای
برای درست کردن ادویه ترشی، ادویه ها و سبزیجات زیر را با هم مخلوط کنید و برای هر شیشه میانه ترشی، به مقدار یک قاشق غذاخوری از آن بهره ببرید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
پودر گلپر | 10 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 5 قاشق چایخوری |
پودر زیره سبز | 2 قاشق چایخوری |
سبزی ترشی (نسبت مساوی از نعنا خشک، گشنیز، مرزه و ترخون) | 2 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر رازیانه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای
دقت کنید که در این رسپی، هم می توانید سرکه را بجوشانید و هم به صورت نجوشیده به مواد ترشی اضافه کنید. به جای سیر هم می توان از موسیر استفاده کرد. برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: فلفل دلمه ای ها را خوب بشویید و پس از خارج کردن تخم ها و غشای داخلی آن ها، به صورت نگینی یا خلالی و یا شکل های دلخواه، برش بزنید.
- مرحله دوم: فلفل دلمه ای های خرد شده را روی یک پارچه نخی پهن کنید و روی آن ها را با یک پارچه نخی دیگر بپوشانید. اجازه دهید برای 8 ساعت یا یک شب تا صبح، به همین حالت باقی بمانند تا آب اضافی آن ها گرفته گردد.
نکته: پارچه رویی، برای جلوگیری از پلاسیده شدن فلفل دلمه ای ها است.
- مرحله سوم: هویج ها را هم بشویید و پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. سپس آن ها را هم کاملا خشک کنید، تا ترشی کپک نزند.
- مرحله چهارم: داخل قابلمه ای جادار و مناسب، آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
- مرحله پنجم: فلفل دلمه ای ها و هویج ها را به آب در حال جوش بیفزایید و پس از گذشت 5 دقیقه و نرم شدن سبزیجات، آن ها را با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج گردد.
- مرحله ششم: در قابلمه ای دیگر، سرکه، فلفل های تند، نمک و برگ بو را با هم ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از 5 دقیقه، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا محلول سرکه سرد گردد.
- مرحله هفتم: پوست سیرها را بگیرید و آن ها را همراه با هویج و فلفل دلمه ای و ادویه ترشی، داخل شیشه ترشی بریزید.
- مرحله هشتم: ظرف ترشی را با سرکه خنک شده پر کنید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک هفته در جایی خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی فلفل دلمه ای کاملا برسد.
طرز تهیه انواع ترشی فلفل دلمه ای
اگر به فلفل دلمه ای علاقه داشته و به آن آلرژی ندارید، می توانید از طرز تهیه های زیر نیز برای درست کردن یک ترشی خوشمزه بهره ببرید. ترشی فلفل دلمه ای شکم پر، فلفل دلمه ای با ذرت و … نیز در قسمت زیر آورده شده است:
ترشی فلفل دلمه ای شکم پر
برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای به این روش علاوه بر فلفل دلمه ای، فلفل تند، سیر، سرکه و نمک، به میزانی هویج، کلم پیچ، گلپر و سبزی ترشی شامل نعنا، گشنیز و ترخون هم احتیاج دارید.
پس از شستن و خارج شدن آب اضافی تمام مواد سبزیجات ترشی، کلم پیچ، هویج، سیر یا موسیر و سبزی های ترشی را به صورت شاطوری خرد نموده و با هم مخلوط کنید. سپس، مانند طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای، داخل فلفل ها را از این مواد پر کنید و روی آن ها میزانی گلپر بریزید. سپس، کلاهک فلفل ها را روی آن ها قرار دهید و داخل ظرف ترشی بچینید. روی فلفل دلمه ای ها، میزانی از محلول نمک و سرکه بریزید و درب ظرف را محکم ببندید. بعد از 20 روز تا یک ماه، ترشی فلفل دلمه ای شکم پر شما آماده مصرف است.
ترشی فلفل دلمه ای کبابی
در این رسپی، به فلفل دلمه ای، سیر، تعدادی خردل نکوبیده، فلفل سفید، نمک، شکر، آب و سرکه سیب احتیاج دارید. برای تهیه این ترشی ملس با طعم دودی، باید فلفل دلمه ای را در فر کبابی کنید و سپس داخل یک پلاستیک بگذارید تا نرم شده و پوست آن ها به راحتی جدا گردد. دمای فر 200 درجه سانتیگراد و مدت توقف در فر، 20 دقیقه است.
برای درست کردن مایه ترشی، سرکه و آب را بجوشانید و به آن میزانی نمک، شکر، فلفل و خردل اضافه کنید. فلفل های کبابی را داخل این مایه بریزید و برای 5 دقیقه دیگر، حرارت دهید. پس از سرد شدن مواد ترشی، آن ها را همراه با سیر، داخل ظرف های مناسب بریزید و ظرف را با محلول آب و سرکه پر کنید. این ترشی خوشمزه بعد از یک روز قابل استفاده است و می تواند یک چاشنی فوق العاده برای غذاهای کبابی و گریل شده باشد. نوش جان
ترشی فلفل دلمه ای با روغن زیتون
در این روش، پس از شستن و خشک کردن فلفل دلمه ای ها، آن ها را چرخ کنید و در ظرفی مناسب بریزید. روی فلفل ها را روغن زیتون پر کنید و درب ظرف را ببندید و آن را برای 24 ساعت داخل یخچال بگذارید. پس از این مدت، فلفل دلمه ای ها را در ابکش بریزید تا روغن اضافی آن جدا گردد. (از این روغن می توانید برای انواع سس ها و سالادها بهره ببرید.)
فلفل دلمه ای را داخل ظرف ترشی بریزید و روی آن ها میزانی نمک بپاشید. ظرف را با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید و به مدت 2 روز در جایی خنک قرار دهید تا آماده مصرف گردد.
ترشی فلفل دلمه ای و ذرت
این ترشی خوش آب و رنگ و خوشمزه، در صورت استریل شدن ظرف، تا یک سال قابل نگهداری است و می توانید به عنوان چاشنی انواع غذاهای ساندویچی از آن بهره ببرید. در طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای و ذرت، علاوه بر این دو ماده به کرفس، پیاز زرد یا سفید و سرکه سیب احتیاج دارید. ادویه جات آن هم عبارتند از: نمک، فلفل بهار، دانه خردل و شکر
ذرت را دانه نموده و فلفل دلمه ای های رنگی، پیاز و کرفس را به صورت یکدست و نگینی خرد کنید. همه مواد ترشی شامل سبزیجات نگینی، ذرت و ادویه جات و سرکه را داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. صبر کنید تا سرکه بجوشد و پس از آن، 20 دقیقه دیگر هم بگذرد تا مواد ترشی کاملا نرم شوند.
اگر می خواهید ترشی، ماندگاری بالایی داشته باشد، مواد ترشی را داخل ظرف ترشی بریزید و نیم سانت از بالای ظرف را خالی بگذارید. سپس، شیشه ترشی را داخل قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه استریل کنید. در غیر این صورت، ظرف ترشی را به شیوه گفته شده پر کنید و آن را برای چند ثانیه به حالت برعکس نگه دارید. ظرف ترشی فلفل دلمه ای و ذرت را برای یک تا دو هفته در مکانی تاریک و خنک نگه دارید تا قابل مصرف گردد. می توانید این ترشی را پس از باز کردن درب ظرف تا 2 ماه داخل یخچال نگه دارید.
سفارش آنلاین ترشی از وبلاگ کرمی
اگر وقت کافی برای تهیه غذا، ترشی و … در منزل را ندارید، یک انتخاب ساده، استفاده از سفارش آنلاین غذا از وبلاگ کرمی است که در کمترین زمان ممکن، مورد درخواستی شما را درب منزل تحویل می دهد.
منبع: اسنپ فود