طرز تهیه بیف ماکی با سبزیجات یک غذای ژاپنی

به گزارش وبلاگ کرمی، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه بیف ماکی با سبزیجات یک غذای ژاپنی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه بیف ماکی با سبزیجات یک غذای ژاپنی

مواد لازم:

نصف یک هویج عظیم (100 گرم، خرد شده از طول)

100 گرم لوبیاسبز، پاک شده

5 عدد قارچ

400 گرم فیله گوشت

2 قاشق چایخوری روغن نباتی یا کانولا

2 قاشق غذاخوری سس سویا.

طرز تهیه:

هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت 2 تا 3 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. 3 یا 4 تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتی متر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشتکوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و آغاز به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا 4 ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه عظیمی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آن ها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز گردد. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آن ها جوش بخورد تا میزان آن کاهش یابد و غلیظ گردد. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه بیف ماکی با سبزیجات یک غذای ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیف ماکی با سبزیجات یک غذای ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید